TEMAN

Friday, December 31, 2010

Enam Hari.


enam hari je lagi....oke...i dah separuh sedih ni....haila...macam mana ni....takmau2....takmau sedih....sekejap je..rase hari tu macam berhari-hari je lagi,alik-alik dah kurang lagi seminggu..tapi i ade lagi sehari je tengok muka die depan2 before balik Melaka...cepatnye masa berlalu..sekelip mata je. emmmmmmm....
mood semua pun macam sedih. ma pun buat ayat sedih2 je dekat i...haih...[keluhan berat]......
hari nak balik kampung dah nanges...tu baru tinggalkan atuk tu kejap..emmmmmmmmm

nanti i mesti rindu,,,,,
sebab dah tak de sape2 nak jemput i balik...selalu i balik dia yang jemput..bila tengok stesen bank negara tu..mesti ingat u nanti...
nanti mesti rindu,,,,,,
sebab dah tak de sape2 anta sms every single minutes to say hi,,,how r u??what r u doing???
nanti mesti rindu,,,,,
sebab dah takde sape2 call setiap malam to say goodnite....
nanti mesti rindu,,,,,
sebab dah tak de sape2 nak cari gadoh lagi......


Wednesday, December 29, 2010

emmmmmmm

hai2....pagi...morning.....tibe2 hari ni dapat online pepagi macam ni..:) peluang yang best macam ni tak boleh dilepaskan...betul tak.????! heeee..~bila pagi2 macam ni otak sangat fresh nak cari idea tuk tulis kat blog nih...sangat suke..:) tapi tittle dah tak tau nak taruk ape..so,just emmmmmm yang ade dalam kepala..jadi itu je yang keluar as tittle...huahua..sangat malas untuk berfikir...

ape yang nak share hari ni or pagi ni...ade kat bawah ni....nampak tak??nampak????nampak ke tak????? bagitau cepat....sape tak nampak angkat hidung plizzzzzz...heheheheheheheheh....

ni la die....ape yang i nak share dengan u all sume ni...external hard disk..:) sudah lame idam2 mau beli tapi baru sekarang dapat..terima kaceh incik Right...:) sangat suke...external nih incik right yang pilih warna...i pilih brand die..BUFFALO...bukan kerbau ea....dah lame minat brand tu..:) mesti ramai tak pernah dengar kan...:) ceh..[poyo macam selalu je dengar] ....

oke..ni sebenarnye hadiah daripada incik Right..hadiah untuk ape????mesti u all tertanye-tanye kan....[teka,,,teka,,,teka,,teka,,]








dah penat teka???????
oke la..i bagitau...baik tak i????heeee..hadiah sebab pergi dinner dengan atuk tu la...kira macam rasuah la jugak....:) kalau i pergi n menang prom king and prom queen tu dapat external..yeayyy..! i menang tau..tapi incik right yang buat bagi menang...heheheheheh..i dapat hadiah die...happpyyyyyyy tau takkkk....

thanx manyak2 ye....

Tuesday, December 28, 2010

Dating ma abah ;p

semalam, i bertolak balik kampung abah..(TiTi Serong).. tak de la jauh sangat dari kampung ma..ma dekat Simpang Ampat, Seberang Perai.. around half an hour je dari kampung ma..hehehehe..senang je kawen dekat2 nih..nak balik kampung tak de la nak berkira-kira sangat....rumah dekat2 jer...macam mana la i dengan incik Right tu nanti ye..[Pk same2 jap]...tak pe..incik Right cangat baik..:) kiter gilir2 la yerk..(*,*)....oke2....sambung cerita tadi...

On the way nak gi kampung abah tu,,singgah la kejap dekat Pekan Parit Buntar lama...kejap je..adela dalam 10 minit..kejap sangat kan..??? tibe2 nampak tempat tu cantik..jadi kami singgah la..then,,seperti biase la anak2 yang comel ni..camera ready..1,2,3 snap...snap,,snap,, snap...oke..adelah dalam 4 5 gambar kat situ..emmmmmm...[rase macam lebih jerk] hehehehehe....


*Muahhhh*

*Shades oke*

*enam-enam*

*kedai lame*

*hanya dua dara oke*



lepas tu, terus cari barang dapur untuk tok wan dan tok..maklum la,orang tua,,dah tak larat nak prepare semua..so,,kami beli siap2 makanan untuk dinner...:) sekali untuk tok wan dan tok la..:) semalam, borak2 jer dengan tok wan... hehehehehehe..

itu je la....cantik kan gambar2 tu....
nanti i update pasal i pergi tanah abah..:)
oke..ini jer..len kali kiter story lagi...thanx ye sudi baca..:)

Monday, December 27, 2010

Tinggal kan Incik Right

Waaaaaaaaaa.....kalau betul jadi macam tittle entry ni nanges guling2 tau tak.......jangan salah sangka ea...:) [suke la incik Right tuh kalau bace ni]................................ oke...sebenarnye i balik kampung la...LOL....heee..tu kene tinggalkan incik right..sory ye..tak boleh bawak u skali..;p semak kereta nanti...hahahahaha...wekkkk..;p tapi tunggu i oke...i balik jugak nanti jumpe u....

so...while,kemas2 umah before bertolak balik last Thursday,,incik Right datang rumah..mau lihat muka ini budak comey sebelum budak comey ini balik kampung...peraaaaaasaaaaaannn..! hahahahaha...oke..sila la bagi satu dua cubit untuk i tak jadi perasan lagi..

yang pasti,,,muka Incik Right super sedih..haila..naamooo sedih....:) u sedih i sedih tau tak.. sampai ma perasan la muka incik Right sedih2...siap tegur lagi...alahai....super touching plak i....*sila tahan airmata kamu..depan semua orang ni...jangan nanges plisss* hahahahha..oke...tapi i yang nanges..aduhaiiiii..macam mana ni...baru tinggalkan dua minit dah nanges2.....

tapi...i sempat jugak la pose untuk dua, tiga, empat, lima, enam dan seterusnya gambar..heee..tu tak dapat ditinggalkan..sangat pantang jumpe camera..tak kesah la camera tu bukan DSLR..haiyak..!i konfem tarak mampu lagi mau beli itu DSLR..yang ade *sony 3.2 mega je*

tu pun dah penuh dengan gamba i yang super comeee..! *oke sila cubit lagi skali..*

orait....sila view piccer budak comey ini..:) tapi unlucky takde gamba incik Right yang sempat dirakamkan....rugiiiiii sangat..kalau tak u all mesti boleh tengok muke sedih yang sayang kat i tuh....heeeee..oke sekali lagi cubit plissss...!





*sayang adik*
-
-
-
*bergaya seketika*
-
-
-


*posing-posing*
-
-
-

*moolat*-
-
-
-
*in the making of me*

Sekali lagi..terima kaceh manyak2 sudi baca blog i..muaaaahhhh..:p

Sunday, December 26, 2010

Jalan Dengan Incik Right Lagi.


Actually, ni sebenarnye cerita last Monday aritu...berjalan tak ke mana pun ...are rumah je la...cume masa tu la kami guna untuk sama2 sebab Incik right tu mahu pergi sudah...huahua...
pergi Sungai Buloh,,betul kan tapak kasut tinggi i...sebab tapak sudah haus la..*kuat jalan*...ngeee..~ kami jalan2..sampai kaki lenguh2..:) borak-borak,,makan-makan,,,

makan-makan di Mc Donald Rahman je... (*,*) borak sambil makan sambil main lappy..heee..incik Right mahu susun semua fail yang ade dalam external baru tuh..haiyak..~manyak komen...
yang ni tak kene,,yang tu tak kene,,sume tak kene....then,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

"Papa susun kan la ye."
"Boleh je."

hahahaha..yes2..! Atuk sudah stuju mahu susun kan...yeeehaaaa..!syok2...:)
Sayaaaaaaang atuk lebih la..~

oke la..u all mesti dah tak sabar nak tengok gambar-gambar i dengan incik Right kan..?!
[mengaku cepatttt..] heeee...

jom view..


*tengok album*
-
-
-
*me*
-
-
-

*die sibuk jugak nak bau*
-
-
-

*Kasut dah Oke*
-
-
-

*Mc D*
-
-
-

lepas tu kami balik la...heeeee..balik petang2 dah..nak dekat pukul 7 jugak la..lagi pun keluar pun dah tengah hari or petang jugak la...:) sweet tak??? [cakap sweeeeeeeeettt jugak i tak kira]...sebab i memang sweett..atuk tak la..i je...:) hahahahah..atuk jangan marah oke... sayang u ~,~

notakaki: jangan sedih atuk ea...:) u nanges i nanges jugak..dah penat study and struggle untuk sampai tahap ni..sampai bengkak2 mata nanges tau result yang gempaq2...jangan sedih nak pergi..janji tunggu u....(*,*)

Thursday, December 23, 2010

Sensitif Terlebih...

oke2...i jadi sensitif plak...sensitif yang mengada-ngada..rasa macam tak perlu kot nak sensitif nak touching lebih2..benda kecil je kot..yang buat i nanges2 satu malam..mata bengkak2...haila..!
ape la....yang paling penting....nak nanges kene sorok2..maklum la tidur tiga orang dalam satu bilik ni...so..cover line sikit..tapi terlepas gak bila rasa hidung dah macam sesak nafas tu...

"ayong selsema ke?"
"a'ah la..sejuk la ni"

"pil selsema kat bilik ma"
"emm,, tak pe esok elok la"

baik nye cover kan....
nanges sebab ape ea??soalan ni mesti ade dalam otak you all kan...
oke la.. i sensitif sangat yang ngada2 ni sebab i tak tau dia dah beli barang ...
i betul2 ingat dia tak beli lagi..hai la..benda ni pun nak jadi isu kan..lantak la nak cakap ape...
oke ..fine la ngada2...
sebab ape...sebab rase macam dia sorok..sebab kalau i,,,dia bising kalau sorok2...

kebetulan i tau pun masa duk tengok2 shawl.. masa tu dia pun sibuk duk cerita shawl yang dia beli..glove yang dia beli..kasut..and what so ever,,,oke..i buat2 pekak..buat tak tau..

lagi pun memang salah i pun,,sape suruh tak tanye.. kes mulut berat...
lantak la...

tak payah cerita dah la...
tak nanges dah pun..mata pun dah tak bengkak dah...
i pun tak nak lah tau ape yang u beli..:)

anyway.. ni je i nak tulis...
gedikkk kan...hahah...peduli ape nak cakap ape...

oke..thanx untuk yang sudi baca...
nak bercerita memang takkan terbukak mulut ni..lagi pun nak cerita kat sape..tak de sape pun nak dengar..
:)

Tuesday, December 21, 2010

Jalan Lagi


hai semua..!
last saturday,,,
i keluar dengan mr Right..:)
seperti biase la ..

tempat dituju:
Jalan tar. MIdvalley

masa: pagi buta..hehehe..:p

ok..gerak tak de la awal sangat..
tak wat ape sangat..kami jalan2,,,wayang2...
lagi pun..tu jadi last dating untuk kami la kan...
sebab mr right dah nak tinggal kan malaysia...
tinggalkan i la jugak kan...:(
oke....
takmo sediyh2.....
jom tengok gamba kami...:)


*___*

*him_me*

*other half*

*komuter*

*the ring*


just left a few days for each other ...
tapi...selain wayang2..kami makan2..pastu beli2...:)

makan laksa kat jusco midvalley tu...faveret i tuh..:)
for sure la mr right yang belanja kan..
oke la....
tapi,,sangat happy..sebab betul2 spend time same...thanx ye :)

lagi i pikir ape nak tulis..lagi i rase sedih...
so..i berhenti kat sini la untuk entry ni...
thanks sudi baca..:)

Thursday, December 16, 2010

...Tv....

hai2...
cuty-cuty ni mula buat i bosan...
nak keluar sokmo memang tak dapat la...
fulus nye kering..jadi duduk rumah je la menghadap TV dan lappy..
lappy pun jarang i on kan..adik2 selalu gune..tengok movie ke,,online ke..:)
kakak yang baik kan..:)ngaku cepat..!!

sepanjang holiday yang bosan ni..
i tengok Tv je la...
ape ye yang i tengok???
heheheeh...
i shuke tengok cerita macam dekorasi rumah ke...
landskap ke...
make up ke,, fesyen ke,,,
sebab i memang minat tengok bende cantik...so rancangan macam tu i suke la..
lagi pun i belajar make up pun through watching TV la...:)
pastu try la kat muke sendiri kan...hehehe..nasib baik jadi..kalau tak jadi,,,mesti macam burung hantu dah..:)

selain tu,, i pun tengok juga rancangan MARTHA, OPRAH and RACHAELRAY..
i rase since tunggu keputusan SPM dulu i suker tengok citer tu...
dari rancangan tu i belajar english..
nak pergi kelas kiter tak mampu..so ape i buat i tengok la dorang tu...
i take note setiap words yang dorang sebut and grammar dorang..
kadang2 dorang pun cakap salah kan...kiter pun perasan..:)
lantak la...dari situ i berani jugak la nak speaking ni..tapi..setakat broken english..
satu je masalah kiter:
bila menulis kita memang sangat mahir,,kadang2 grammar kita lg betul daripada dorang,, tapi kiter sangat takut nak bercakap dalam english...

ape i buat.. every time i kuar dengan parents or family,,,
masuk setiap kedai kat shopping mall..setiap kali nak mintak salegirl dorang datang bantu,,i yang offer diri nak gi cakap...cakap je la...belajar dari salah...:)

Monday, December 13, 2010

shades contest...


hai2,,,
ni kali kedua aku ni tag oleh cik pja ismail untuk join contest..:)
minat sungguh die dengan contests ni...
luckily,,aku pun di tag skali...time kaceh ye..(*,*)

kali ni shades contest yang dianjurkan oleh MISS GENIT..
if u all wanna to join just click her name above oke..:)
contest ni gile menarik...:)
sebab i pun memang suke pakai shades...heheheeheheh...

so ni la banner yang Miss Genit wat...:)
for this contest,, i gune dua gambar sebab tak tau nak pilih yang mana satu..
hahahahah...*tamak di situ*
oke 1st picture ialah.....
jeng...jeng..jeng....

ini lah dia...
gambar ni masa on the way nak pergi ALG Germany Dinner..
me and Mr Right...
sementara tunggu tu, kami pun ambil la gambar...:)



ni plak gambar kedua...
gambar ni diambil di Taman Metropolitan Kepong..
time ni tengah exercise sebenarnye..tapi sempat lagi nak snap satu dua gambar..:)

oke....
itu je..oleh yang demikian...
i tak nak la i je dapat peluang join contest ni..so i nak tag mereka-mereka di bawah untuk join sekali...
(*,*)

mereka yang bertuah adalah...:)

try la join..syok ooo...sila la tayang shades kamooo..:)
i pun mau tengok..:)

Sunday, December 12, 2010

Give away akhir tahun By TOK ESAH

hai2....
sekali lagi i ditag untuk give away..:)
thanks Miss RRR yang sudi tag i untuk give away akhir tahun tok esah ni...
entah nape,,,
tibe2 banyak plak contest and give away....
bagus jugak...orang share rezeki ni..murah rezeki mereka nanti...:)

if u all want to join just click TOK ESAH untuk tahu syarat-syarat nye...
syarat untuk penyertaan die mudah je...
so.. jom la join ramai2..:)



berikut ialah azam i untuk tahun 2011:

Azam saya untuk tahun 2011 ialah berjaya dalam pelajaran, berjaya jadi guru yang proaktif, berjaya berjimat cermat dalam perbelanjaan, berjaya membeli hadiah untuk ma dan abah, berjaya untuk beli baju untuk adik-adik macam yang sentiasa saya buat, berjaya membanggakan ma dan abah, berjaya menyimpan duit untuk masa depan, berjaya mengikut jadual, berjaya menghias bilik dengan idea dan bajet sendiri.

harap-harap, azam 2011 ni dapat i capai dengan jayanya sebab dah banyak perkataan berjaya kat situ...amiiiiinnnn..~

oleh itu,, mereka di bawah ni telah i tag to join the give away..lagipun i nak tau ape azam u all wahai cikgu2 sekalian..:)

2. Yuyue
3. Maisya

Friday, December 10, 2010

my first giveaway


bile pandang gambar tu rase ape yer...:)
oke la...i telah di tag oleh kak Pija untuk join contest ni...*teruja sangat*
sebab first time nak join giveaway ni.....:)
so ini giveaway yang sangat comel dengan warna yang cantik...*i suke*
thank kat kak Pija sebab tag i...
nak join????
meh tengok dekat SINI
so,,,i nak tag dua orang jugak la:

thanks...(*<*)


.....TS and adik-adik.....



*adik excited*

hai2...:)
hari ni ada masa free untuk post kat blog ni..:)
sebelum ni internet super duper slow...jadi tak dapat post anything for you guys..!
sory sangat oke....i gune broadband je...:)
nanti i dah kaye raye,,duit berkepok..i post hari2 untuk you all oke..:)
*bajet famous la kan*

oke la...
last wednesday, i went to Time Square or TS with my little adik-adik..:)
adik-adik i kan ramai..3 orang tu...so,, saje2 nak bawak mereka itu berjalan especially the only hero in the house yang jarang dapat naik train pusing Kuala Lumpur yang indah sibuk itu..hua....
oke...i confirm la jadi tourist guard untuk mereka itu...sebab mereka tidak tahu jalan..even my second sister baru je melepak di TS tu beberapa minggu yang sudah..huhuhu..
dia sangat la cepat lupa..:)
nasib baik la ade kakak yang super cute ni tau kan..heheheeh..perasan plak..:)

bertolak dari rumah agak awal sebab tumpang abah pergi kerje skali..:)
tapi pagi tu abah aske me to drive the car...yeeeeehhhhhhhaaaaa...!
syok woooo..!dapat kepercayaan untuk drive the car..:)
sonce i dah agak terror ni bah and ma on je bile i nak drive..hahahahaha
oke back to the story..:)
dari stesen komuter we move to KL sentral untuk tukar train...ambil monorel plak...
sampai di TS tu pun awal sangat...huhuh..so we all just snapping2...heheeheehhe...macam tak biasa plak kan...
oke..dah2...bila dah agak banyak kedai yang buka kami pun jalan2...:)
adik super happy la kan..:)
lepas tu,,adik macam dah penat jalan..so i decided to watch the movie je la...

so pilihan movie adalah...jeng2,,!
*NGANGKUNG*

hehehehe....
oke bajet cerita tu kelakar la..tapi sebenarnya seram lagi lebih dari kelakar die...
woooooooow..!adik takut tutup2 mata gune topi.,.hahahahahahahah....

on the way balik...terserempak dengan kawan dan merangkap blogger jugak...:)
mardeamd7 and am-o-am..huahua....

oke...ini lah pictures yang sempat di rakamkan..yehhh...happy viewing..:)

*kami berempat*

*simple2..*


*tiket-tiket*

*holding adik*


Saturday, December 4, 2010

.....Go_go_go Kart.....










hellooooo babe..!
i still blushing dengan entry yang lepas....*muka kebas*...
hiiii~...maluuuuuu wooooo....

oke..cukup cerite yang lepas...
for this entry, i m going to share with u about CIMA Sport Day,,wooooohooooo....
i tak main pun la..heheheh...tapi i tengok the teams main..
kire i pun berpeluh2 jugak la..
berpeluh sebab ape?????????
heheheheh..as usually lorh...snap2..hiiiiii~
actually sport day macam family gathering for anak syarikat CIMA la....
Abah works as technician there..:)

the Details:
Game: Go Kart
Venue: Stadium Melawati, Shah Alam (i guess,,,)
Participants: PSN CIMA and Concrete Team...

the sport day ni dianjurkan oleh CIMA...
they played by team..
each team has 4 members..
woooooow..i tersangat la excited nak tengok...
before ni pun dorang ni suke buat sport day ni...dulu main bowling, go kart, and pen ball(betul ke tak i eja ni??)
the games start around 8am..(janji Melayu)
tapi dah name janji melayu kan..so it starts around 10am...
hahahaha..sangat la lambat...sebab tunggu some partipants yang tak sampai lagi...(*,*)
heheheeheheh...
so sementara tunggu tu i snap2 la picture..:)
oke done for it..!

after safety briefing..they choose their team's car...
how????
emmmm...
just simply ask ur group member which look bigger than the others to sit in the kart...:)
lepas tu,,they have 20 minutes to try the kart..:)
so..i pun ambil la gambar abah yang tengah try2 race tu...:)

oke....
so,,here are some pictures for u to enjoy...:)
happy viewing..:)

*abah-first round-*
-
-
-
*Abah lagi*
-
-
-
*combination*
-
-
-
*lil sis-me-adik*
-
-
-
*adik-me*
-
-
-
oke,,
next.....
thanks Am-o-Am, fatendangulagula, afidatulashila, sebab followed my blog..:)
thanx2 manyak..^^

thnax utk sume yang baca jgak..:)

Wednesday, December 1, 2010

.....first love.first love.first love.....


uwaaaaa~...bile u all tengok title ni mesti rase tak sabar nak tau kan...
aaaaaaa..maluuuuunyer nak share...:)

miss yuyue tanye i soalan cepumas ni....
ish2.....*blushingnye*

oke..
kiter move on pada story yang berkaitan dengan tajuk ye..muke semua macam dah tak sabar je
*assumption i tepat tak??*

huwaaaaaaaa3......
oke...(tarik nafas dalam2)
emmmmmmm...:))

actually my first love is...................................jeng3....
teka2....*sape dapat i bagi sweets*

mestila my mr right...:)
nak tau macam mana i suke die ye...macam mn yer...emmm..
luper seketika(wat2 je)
actually i dengan mr right kenal since primary school lagi..
it was on standard 3..satu kelas..tu first time i tengok muke die kat sekolah tuh...
hua3...tak penah tau pun wujud budak ni kat sekolah ni sebelum ni..
waktu tu i tak suke die pun...emmm..;>
biase2 je..lagipun,,kecik2 i tersangatla garang..:)
sampai sekarang pun garang..heheheheh...
tapi lepas habis sekolah rendah kami lost contact...actually.,,atuk tu ade je no tel rumah...die yang tak call..keh3...

after three years,,kire waktu tu form 3 la...jumpe mr right balik kat sekolah rendah..tu pun sebab ade Canteen day...heheeh..die mintak no fon..tapi mase tu i mane ade pakai henfon lagi...
heee~..so, i bagi no rumah jer...
tapi kan,,atuk tu tak call pun..mintak je lebih..hehehehe....

lepas habis sekolah menengah..sekali lagi kami jumpe..kat sekolah rendah jugak..
tapi kali ni sebab ade Sport day..i pergi sebab i ade kawan2 lame ajak pergi..so i pergila...:)
bile dah jumpe ramai2..kami borak la...time tu dah ade henfon la kan..:))
lepas sumer dah share citer,,dah tukar2 no..kami gerak sama2 dalam group la...mase tu ade azee,syafiq, me and atuk tu la...jalan2 pusing sekolah...oke...then,,atuk balik awal..lepas tu..ramai la beransur balik..sebab dah penat borak...

emmm...atuk still tak contact pun even ade no henfon..heheheh...
sementara tunggu result SPM..i keluar la dengan membe2 sekolah rendah..time tu,,pergi pesta buku...dan time maxis buat 1000 sms untuk seminggu dengan harga RM1 je..
untuk menghabiskan sms yang gile banyak tu,,i pun hantar la kat atuk...time last day untuk i abiskan kalau tak,,maxis telan kredit i..nhuhuuhu..berpeluh jugakla..
so..atuk pun bagi suggestion,,"hantar je kat aku banyak2..."
i ape lagi..pulun la hantar kat die banyak2..sebab nak habiskan punya pasal.*geram kat MAXIS*
bile dah pukul 7 malam...we all still mesej...malam tu pulak..atuk ajak sms sampai la tengah malam...
borak kosong je pun..tak de ape pun...tapi dari tengah malam sampai ke pagi..last2 i tido dekat pukul 5 pagi sebab mesej die la..ahahahhahaah...:)
esok, lusa, tulat, dan seterusnye,,we all keep mesej..
mr right pun mule la tanye soalan cepumas kan...tanye i tak de orang marah ke kau mesej aku hari2...emmm.. i jawab la tak de..sebab..memang i tak de bf pun...
time sekolah i tak pandai cinta2 ni..orang cakap pun i buat tak tau je...*buta cinta*

even atuk dah bagi banyak hint pun i tak paham..hehehehehe...
so,last2 die terus tanye je..terus terang..i mintak pk dulu..(ceh..sebenarnye tak tau nak cakap ape) hehehehe...since tu...daripada gune aku kau...atuk dah tak gune ..tapi i still je gune..hahahhaha
tapi lepas dua hari...mr right dah tanye balik....emmmmmmmmmm..
maluuuuuuuuuuuu...
sebab macam kesian je nak bagi die tunggu lame2.. so i said something yang die nak la kan..for sure la yang tu..:)
tu pun dekat2 tengah malam baru i cakap yes.!
hahahahahahah...

(*,*)

so,,this is my story..
this is my love...
hope this will long last forever...

harap kami kuat terus kan relationship ni sampai ke akhir...

and for you mr right:
jangan sedih2 nak pergi sana..
kamu pergi nak belajar..
orang tunggu kamu balik nanti..(*___*)

thanx untuk yuyue yang tag i at her blog..
and ur story so sweet..and hope ur love will remain in ur heart..
wish u happy forever..:)