TEMAN

Saturday, November 13, 2010

.....SHoppIng with Mr Right.....

hello everyone..!
good evening..;p

oke,, i nak sambung cerite yang i dah janji dengan u all..
about hari i pergi shopping dengan Mr Right..;0

da lame i delay kan..;(
sory sgt2...
i busy sikit dengan exam2 yang susah2...huhuhu..

oke,,
it was on 3rd November 2010, wednesday..:)
i bukan tak pernah shopping dengan die..rasa macam selalu je..;p
tapi kali ni macam best sikit sebab try cari outfits yg match each other..
heheh..cube teka sebab ape???
(sape dapat jawab i bg gule2)

hehe..:))
actually, my mr right has a dinner for the last sem he was here..
so, die ajak i pergi..(*,*)

oke..back to the story..
mr right decide nak pakai baju kaler merah..
di samping ikut tema dinner tu..*prom nite*
huhu.. i cuak jugak nak cari baju..
takut tak kena tema...

first skali,
cari baju for him..sebab baju lelaki sangat la susah nak cari..
tambah yang nak kena dengan taste i and his taste la kan..
:)
dua2 high taste..
last2 jumpe kat F.O.S TS..
dah fitting ape sume..
baru la mr right tengok harga baju tu..
keh2.lawak..selalu tengok harga dulu baru tengok saiz kan..
tapi kali ni lain.sebab da penat pusing cari baju die tak jumpe.
bile jumpe dah tengok harga..

then,
jalan lagi untuk cari baju i pulak..
jumpe satu dress warna merah..
yang rase2 macam kena la dengan baju mr right tu..
so amik la yang tu..;00

happy sangat time shopping..
sebab masing2 gave ideas and opinions about the outfits..;0
besides,, he also bought a pair of ring oke..!
couple ring la..
actually before ni dah ade pun couple ring tu..
tapi cincin i tu dah retak..
so, mr right beli yang baru sebab die kate tak elok pakai yang dah retak..

*thank you so much dear,,!*

lagi pun,, rase macam dah lame tak spend time together..;0
so that day, spend mase same2..;0
banyak borak..

*he noticed yg i banyak senyum*

gambar2 nanti i update oke..
sebab i tak masuk kan dalam lappy kesayangan lagi...

terima kasih sebab sudi baca..



owh..lagi satu,,
follower dah tambah jadi 14 orang..
terima kasih banyak2 sebab sudi baca blog i yang entah pape ni..(*,*)

that's all for today *mcm buat presentation plak*
nnt i smbung cerite2 lagi..
gudnite..
have a nice dream..

No comments:

Post a Comment