TEMAN

Sunday, June 27, 2010

kepenatan

* uhuhu *
damn tired...!

hari rabu petang (23/06/2010) bertolak balik ke penang.tujuan nye nak menghantar angah masuk UITM Penang. jadi, abah pun decided balik malam rabu. singgah dulu rumah tok wan di tt serong. tidur semalam di sana. sampai di tt serong pun dah malam. dalam pukul 12 malam kot. nasib baik tok wan tak tidur lagi.duk tengok bola..ihihi..(demam bola)...weeee...



hari khamis bertolak dari rumah tok wan ke rumah tok ayah pula. kat simpang ampat. (uh..penat)...bertolak lepas makan tengah hari. dah isi perut baru boleh gerak,,kehkeh...singgah kejap kat sg bakap, cari barang2 angah yang tak settle lagi..(cari makanan ringan, nagah nak tambah berat) ihihihi...

dah sampai umah tok ayah..duduk2, sembang2..(maklumla dah lame tak balik)
kejap je mase jalan..dah hari sabtu


*jeng jeng*

hari yang dinantikan..nak masuk uitm penang ni..hihihi..sebenarnye tak de lah jauh sangat dari umah tok ayah.dekat jer.dalam 20 minit camtu..(>,<)
angah biase la,,berdebar2 nak tengok kawan2 baru..jadi,kami yang ikut ni ditugaskan mengangkat semua barang angah masuk dalam bilik die. dah la bilik tu tingkat lapan. nasib baikla ade lif..kalau tak jenuh la kami..ngeee.~


gamba dengan angah..ngee~ saye kecik..yeay..!

lepas tu: time nak balik..bermulalah aksi nangis2 ni..ihihihi..ma la teremosional sikit..yang lain steady jer..angah pun nanges skali la..die dah kene tinggal jauh ni..tak pe la kan..gi sane nak study.bukan poya2..jadi...rilex je..:)

gi pun fasiliti uitm ok..tak teruk pun,bilik pun cantik..(^^) jeles tau...uhuhuhuu...

lepas anta angah balik.tiba2 abah decide nak balik KL malam tu juga.aduh...!
penat giler...ssampai kat umah dalam pukul 1.30 pagi. penat tak terkata.balik tu terus tidur. barang pun tak kemas.takl larat langsung nak angkat mata...emmm..~
(sory ma)..ngee~

dan..pagi tadi bertolak balik ke melaka..woooooo..penat nye travel...mata pun macam tak nak bukak. dalam kereta,tidur je la jawabnhye...:)

No comments:

Post a Comment