TEMAN

Monday, June 21, 2010

~holiday will end soon...~

the Holiday will be end soon...hohohoho....

macam baru je cuti ni. dah nk abis.malas sangat nk balik. mau duduk umah lame2 lagi...
penat nak ngadap assignment. exam. report..huhuhu (^,~)
mood: lazy...

nak tau..cuti ni,keje makan n tido jer,,,
berat pun naik rasenye..:) ngee~
bile lapar: nk makan sebab bile balik dah susah nak makan...
: makanan susah nk jumpe...(alasan nak makan) ^^

yang penting duduk rumah best sangat....
sampai template blog pun tukar cari yang match dengan mood kat rumah..
pilih bantal...suke tido..~ hahahahahahah...

cuti ni banyak jalan2...~
macam2 tempat gi..even duit dalam poket tak de...(belanje ditanggung...weeee..~)
sebab tu syok jalan..hihihi..~,~




taman suria KLCC..(nmpak gemuk kan...)




tapi jadi kurus time ni (kejar kanak-kanak riang yang tak tau duduk diam ni)

No comments:

Post a Comment