TEMAN

Friday, June 18, 2010

cuti~



:: sudah hampir 2 minggu bercuti di rumah. banyak juga aktiviti yang telah dilakukan.bukan aktiviti apa pun. berjalan je. lagi pun sibuk sedikit dengan kehadiran sanak saudara dari Penang. saja menghabiskan cuti sekolah di Kuala Lumpur katanya. cuti ni pun tak banyak yang dilakukan. kebanyakkan masa dihabiskan di rumah. mengemas, bangun tidur, makan. berat pun makin bertambah rasanya.hihihi...

:: minggu pertama cuti, tidak dapat bersama rakan2 sekolah bercuti..sayang nye tak dapat join reunion. takpela.. terpaksa menghadiri kenduri di shah alam. seronok juga. dapat cari idea untuk majlis akan datang..:) (berangan)

berminat dengan make up, pelamin dan suasana majlis kenduri kawen ni...kebanyakkan majlis yang telah dihadiri simple.klu grand yang macam selalu tengok kat nona. teringin juga nak wat majlis yang grand2 ni..tapi takut duit plak tak cukup nnt.
mood: kumpul duit ~

No comments:

Post a Comment